lunes, 4 de marzo de 2013

MITJA DE CAMBRILS '13 THE LAST TEST


L'equip de diumenge

3 de març de 2013, últim test abans de l'OBJECTIU MARATÓ, mitja marató de Cambrils. A dos quarts de sis del matí sona el despertador, un àpat ràpid, fruita i poca cosa més i cap al carrer que el Jordi m'esperava per marxar cap a Lleida on haviem de recollir a ma cosi Manel per anar a la platgeta a fer 21 km més per acabar l'entreno de qualitat pre-marató. Arribada a Cambrils, recollida de pitralls, cafetó de rigor, i mini-escalfament abans de sortir.


No se, però tenia la sensació de que alguna cosa passaria, i no vaig anar errat. Ens vam col.locar amb Manel i Jordi al calaix de sortida, ens vam desitjar sort i sortida a fondo. Amb en Jordi marcant el ritme, primers 3 km a 3:45, buff, que ràpids, el globus 1:30 estava darrera nostre. Primera volta al circuit de dos, a un ritme frenètic, anavem bé per fer sub 1:30, us ho prometo no va ser premeditat, però en cursa sempre es gira tot. En Jordi no parava de repetir que anavem ràpid però que haviem de provar-ho, era el dia, i la veu de l'experiència es la veu, 51 MM no son per no fer-li cas... i així va anar... vam tivar, vam aguantar el ritme i ens va sortir bé la jugada. Al 17 va dir-me que tirés, que ell no em seguia el ritme que no anava molt fi (menys mal), i fins a meta solet, eterns 4 últims kms, les cames fallaven un pèl, últims metres i si... el crono es va parar a 1:29:28, temps real 1:29:18, no m'ho creia, 4 minuts menys que la setmana anterior, a 4;15 el km... alegria immensa, i abraçada enorme amb lo Jordi que va entrar a escasos segons meu, amb lo globo d'1:30 bufant-li el clatell, gran treball d'equip, gran cursa, gran tio en Jordi. Grazie Mile Boss!  El Manel que també va fer MMP va entrar a 1:35 amb la cara de no se pas que ha passat si no estic cansat, ENORME també, carreron, felicitats al dos!!!!

Enhorabona i gràcies nois!!!

Ara toca reposar, sortir un parell o tres de dies aquesta setmana, posta a punt, massatge i demés i somiar, i molt amb el dia 17.
Pel camí desde el novembre, han caigut molts quilòmetres, tants com "1001", fets i petats a Cambrils, ni un més ni un menys!!!. Fred, boira, aigua, neu, vent, m'han acompanyat meteorològicament, la bona companyia de Carlos, Alvaro, Jordi, Mingo, Marc, Llohan, Toni, David, , i algun que altre que segur que em deixo, han estat els que m'han ajudat en els entrenos i en els consells, La Montse i Blai els que ho han patit a casa, que m'han aguantat aquest dies de tensió, de sortir a córrer i veure'ns no tant com jo voldria. En Felip i en Sergi, pels seus consells, la familia d'aquí i d'allà, alguns que altres del curro, que també han aguantat lo seu... i un llarg etc, sempre em deixo algú, en fi gràcies.

5 mitges (Mollerussa, Sitges, Granollers, Balaguer i Cambrils), una cursa de 10 (El tast de la mitja) una altra de 15 (Trencacames), molts nervis i sobretot molta il.lusió posada en el gran dia, en el gran objectiu, LA MARATÓ BCN 13, han format part del llarg i dur entrenament, completant com he dit els 1001 km, ni em crec que hagi arribat aquí. Ja està, el que no s'hagi fet fins aquí ja no em pot millorar, ja no em pot donar més, ara només queda esperar, llarga espera, agradable i calma tensa, en fi, ja us explicaré com em va l'experiència.

Us deixo un recull desde el novembre en imatges, gràcies a tots per la confiança:

Aquell va que pots. Gràcies Dr!

Uns altres que arribaran lluny!! Paciència

La meva gran victòria 

Amb l'Alvaro camí de Sant Adrià. Extensivo!!

El que ho va liar tot!!! Qui et va parir!!!

Gràcies ja ho saps!

Mitja de Sitges
Mitja de Mollerussa

Mitja de Balaguer

Mitja de Granollers 

Ja queda menys, la meta la creuaré per tu. T'estimo

No voldria acabar el post sense dir que no faré ni un quilòmetre dels 42.195, sense pensar ni un sol instant en tu Kodro, aquesta també anirà per tu. You're never walk alone!!!