sábado, 27 de octubre de 2012

EL TAST DE GRANOLLERS. 10 KM EN FAMILIA


Cap de setmana cap a la capital del Vallés Oriental, per fer amb el cunyat i el nebot, el tast de la mitja, una cursa de 10 km per anar agafant la forma i per tastar el que serà la part final de la mitja del febrer.

Amb lo Juli i el Sergi, matinem una mica, per anar a fer un esmorzaret i compartir opinions del que teniem intencions de fer en el dia d'avui, es a dir, que coneixent-los, a les 08:00 en peus per fer la cursa a les 10:30 hores.
Escalfament a La Garriga amb aquest parell, que ni ha un fart per aguantar-los però que son un fart de riure constant.
 
 Abans de la sortida, ànims i nervis i un fins ara i que vagi bé... Tret de sortida als 2150+/- corredors i cursa rapidíssima.

 
 A un ritme de 3'50" fins al quilòmetre 3, i flipant de lo ràpid que anava la cursa, per moments pensava que arribaria amb 35 (il.lús), però cap al quilòmetre 4 he agafat un ritme bó, de 4'10", que no he deixat fins a creuar la linea de meta.
Primera cursa de 10 per asfalt, primera cursa fora de terres lleidatanes, i el llistó alt per la propera, he arribat bé de cames, de cap i de cardio, estic satisfet, els entrenaments han donat el seu fruit.

L'arribada, 41:06

La cursa ha anat així: http://resultats.championchip.cat/resultat/individual/eid/190/p/256

El trajecte: La Garriga - Granollers
 
                                                    Que bé que ens ho em passat, quin trio!

PD: Això va per tu Sergi, si un entrena, arriba bé, si entrena bé, arriben els resultats, si no entrenes arribes com avui, fós i a punt de plegar a mitja cursa, o sigui que posa't les piles que ningú regala res... (jejejeje), si no fós per ...  el teu pare fa un tiempazo avui!!!

Salut, Kames i fins la propera... ja tenim 2 TrempRunners més al sac!!!