martes, 21 de febrero de 2012

3 anys d'una cursa irrepetible!

Avui el peque de la casa fa 3 anys. 3 anys plens de joia, d'alegria, de neguits, de felicitat, de pors, de nits interminables sense dormir, de dies curts i plens d'intensitat, de dies plens d'amor, on l'estima cada dia s'ha fet més forta i l'alegria per viure encara es més viva.



Quan vam conéixer la noticia de que el Blai vindria al món, el meu pare estava agonitzant en la vida pel càncer que se'l va endur, i la veritat que al principi l'embaràs, tot i ser una notícia fantàstica no va ser cel.lebrada com calia.

Va passar el temps i l'embaràs i el naixement va omplir de joia i de felicitat la familia, que va quedar copsada per la mort del meu pare, i des d'aleshores, el dia a dia amb el Blai es d'allò més intens que una cursa de muntanya o una carrera de llarga distància.

La vida de vegades et dona cops difícils d'encaixar, però amb un nen com el Blai, que amb la seva mirada i la seva rialla fa que el dia a dia sigui més fàcil de passar i la vida sigui super divertida!!


Felicitats petitó, ets el millor que ha passat mai per la meva vida (i que ningú s'ho prengui malament, jejeje) però es així.


Salut i cames.