viernes, 9 de marzo de 2012

Ànims i força pirinencs!!

Miris on miris i parlis amb qui parlis només hi ha una cosa que preocupi avui: EL FOC. El foc que crema les nostres terres, els nostres paisatges i que ahir va fer que,la por s'apoderes de moltísima gent dels Pallars, de la Ribagorça i de l'Urgell. El puto vent va fer que el foc quedes descontrolat i que els mitjans aeris no puguessin treballar per extingir-lo. lLos bombers van treballar des de primera hora per apagar-lo i per avivar les il.lusions de tots aquells que veien perillar casa seva i que molt d'ells van tenir que ser desallotjats. Terrible, horrible, espantós, quina por.

Vaig estar in situ a Gerri, i la veritat, no tinc paraules per explicar les sensacions i les imatges que de ben segur tindré a la retina durant tota la vida.  Era esfareidor, es cremava tot super ràpid, la zona d'Arboló estava descontrolada pel vent, era horrible. Pobre gent de Baix Pallars, quina angoixa més heavy.

http://www.324.cat/noticia/1634312/pallarssobira/Els-mitjans-aeris-sincorporen-a-les-tasques-dextincio-dels-incendis-que-encara-cremen-al-Pirineu

Avui ja treballen per aire per apagar el foc del pirineu. Des d'aquí us envio molts ànims, als que treballen als focs (bombers, serveis sanitaris, mossos i veïns en general) i sobretot a les families que per desgràcia esteu vivint amb angoixa aquestes hores tan preocupants!

Molta força a tots.

Si us plau que pari el vent!