lunes, 25 de febrero de 2013

MITJA DE BALAGUER '13


Una altra per tu germaneta

Diumenge 24 de febrer de 2013, penúltim test abans de la marató de Barcelona, destí Balaguer, objectiu 21 quilòmetres.

Sortida desde Tremp amb lo Toni, el Marc i l'Alvaro, de baixada, compartim opinions sobre el que farem a la cursa, quin es el plantejament de cadascu, i rialles varies no en van faltar. D'entrada, tots bastant conservadors, cadascú amagant les seves cartes (jaja), ningú dels que baixavem anavem a fer temps, només a fer quilòmetres per tenir les cames a "puesto" per l'objectiu del 17 de març. I dic d'entrada per què a la cursa tot va canviar.
Tot baixant ens vam trobar al David, que anava amb la bike per fer el seu entreno i per fer-nos algunes fotos en carrera.
Un cop a Balaguer, amb una rasca de mil dimonis, i un vent motl i molt empipador, recollida de pitralls, i cafetó de rigor. La foto de les 10:00 AM, ens la vam saltar. (Disculpeu, n'hi hi vam pensar, de debó). Anaven arribant TR a la línea de sortida, fins un total de 20 a la MM i uns 10 a la de 10 km, un altre cop, marea groga.
Chapeau a tots i cadascun dels que van participar, i als que van baixar i no ho van fer, que van aportar el seu granet de sorra.

Com sempre, uns quants de molts

Tret de sortida puntualissim, sortida rapidíssima, i grupets de Trunners al capdavant, Vikingo a la línea capdaventera, Felip, Llohan i Tonet al darrera, Mingo, Vicens i Badia una mica més endarrerits, pero al davant, i els Marcs i un servidor en terra de ningú. Al darrere els altres companys, entre els que hi havia el Charli, amb els dos petits i el seu carro. Quin crack.


Marea groga a la sortida

Els 5 primers km, van ser molt rapids, a 4 el km, cosa que va fer que ens miressim i quasi sense dir res, baixessim el rime a 4, 30, quedava molt i si no haguéssim fet això ho haguessim pagat a la part final de la cursa.
Quan baixavem vaig dir, que si al 14 em trobava bé, tiraria, i així va ser. Vaig preguntar al Mingo, que vam agafar-lo al 8 i als Marcs com es trobaven, un va dir que afluixava, l'altre estava una mica més enrere no va dir res i el Marc va esbufegar i tampoc va dir res, però va tirar darrera meu com un jabato. Vam adelantar un altre company TR, en Moises,  i anaven caient kms, al 17 aprox, el Marc em va agafar i d'allà fins a l'arribada, un mano mano, molt cómode, per poder arribar a Balaguer fent la meva MMP, 1.33.01, entrant en 98 de 343 participants. Contentíssim, vaig acabar molt senser, sense mal a les cames i amb molt bon humor. Els altres, en la gran majoria també van fer marca personal, l'Alvaro 1.37,  el Marc em sembla que també, el Marc Monsó, que per ser la seva primera cursa deunidó, si continua així en sentirem a parlar, ma cosí Mingo que fa fer 1,34 i poc, en general una gran cursa per tots, i això que ningú anava a fer temps, jaaaaaaa!!!! Els primers ni els nombro per què com sempre ho van clavar!!!, i en Charli amb lo carro 1,45!

Arribant al camp de fútbol

L'anecdota de la cursa es el WR de mitja que va fer Vikingo, anava tant encebat que enlloc d'agafar el circuit que li tocava, va fer el de 10 i a sobre s'emporta trofeu, quin tio!.

Diumenge vinent, últim test, MMCambrils, ja us explicaré!!!!

Salut i kames