martes, 6 de marzo de 2012

Serà una bona temporada.

Ara farà cosa d'un mes que vaig tornar a agafar la bici per pedalar com l'any anterior, amb la varietat que aquest any combinaré les sortides de btt, per muntanya i per carretera, amb sortides de running per pista i per alquitrà, amb alguna que altra sortida a peu per les mountains del Pallars (com la de les carenes al mes d'abril).
Mica en mica anem agafant la forma optima per fer sortides de btt curtes, estem en plena pretemporada, cosa que fa que sigui optimista de cara a les sortides de cap de setmana que farem amb Manel, Charli, Angel, Tonet, Javi, Albert n' Co...!; la de diumenge me la vaig perdre, però de ben segur que n'hi hauran moltes més!!!. Va ser un diumenge ple de punxades i de pocs quilòmetres segons m'han dit, però una sortida divertida amb bons amics.

Aquest dilluns vaig decidir anar a Pobla per carretera, amb el puto vent de cara, que va fer que el moc el tingues penjant una bona estona, i el fred es coles per tot arreu, però finalment vaig poder completar una sortida de 32.99 km.
Aquí teniu l'enllaç:  http://www.endomondo.com/workouts/40691945



On no m'acabo de trobar com esperava es a les sortides a peu. Tot i que acabo fent rutes de 10, 12, 15 quilòmetres, no m'acabo de trobar còmode, suposo que per la falta de ritme i per la falta de temps per poder sortir com jo voldria. La d'avui ha estat una sortida suau, per estirar cames, tampoc no volia forçar la màquina, i no volia apretar molt, ja que demà tinc pensat anar a Llimiana amb la bike, aviam com anirà, d'uns 8 quilòmetres aproximadament.
Aquí teniu l'enllaç d'avui:  http://www.endomondo.com/workouts/40844799



No voldria acomiadar l'entrada d'avui sense donar el meu suport a l'Edu, que ha tornat a recauré d'una lesió anterior, que ja va fer que no pugues practicar allò que tant li agrada que es el RUNNING.
Animo edunonstop seguro que con la constancia que tienes en dos semanas estas trotando por estas contradas.

Salut i cames