lunes, 14 de enero de 2013

MITJA DE SITGES '13


Dorsal número 1997

Aquest finde tocava fer una altra mitja, la meva segona, objectiu, fer un entrenament de qualitat encarat a la marató de Bcn, intentar baixar la marca de Mollerussa i sobretot, passar un finde en familia i amb bons amics!
Un cop a Sitges, visita de rigor a la platja abans d'anar cap a l'hotel, dinaret a peu de mar i a fer jugar una estona al xic que ja volia fer la seva primera capbusada al mar.

Tarda de platja al gener

Després direcció a l'hotel i merescuda tarda de relax abans de trobar-nos amb la resta de TrempRunners, passejada per la ciutat més cara del país, i direcció un altre cop cap a l'hotel per sopar i descansar.

Això es vida, com s'ho van passar

A l'endemà esmorzar amb el Jordi Badia, i cafetonet amb ma cosí Manel, abans d'empendre la meva segona aventura en aquesta distància. Dona gust estar envoltat de gent que sap on va i que t'aconsellen en tot moment i et fan tocar de peus a terra. Molta gent pels carrers i molts corredors, aproximadament 2500, d'entre els que hi havia en Xavier Bonastre i l'Arcadi de TV3.

Abans de la sortida, compartir opinions amb tots els TR que vam participar, Manel, Jordi, Vikingo i Seseras. Després cadascú al sey calaix.  La meva intenció era la de seguir el globus de 1 hora 40 minuts, però res d'axò, mal col.locats amb el Manel i un cop donen el tret de sortida, cames ajudeu-me per seguir els globus que ni es veia. Al principi els dos junts i després cadascú al ritme que anava més cómode.
Amb temps de 4'40, fem el primer tomb al circuit urbà de Sitges, completo aquest amb molt bon temps i bones sensacions.

Després vaig ser bastant conservador, vaig marcar temps similars al quilòmetre, on vaig arribar a l'alçada del Jordi Badia, que havia sortit amb el globus d'1 hora 35 m.,  amb el que vam compartir un parell de quilòmetres fins arribar al 18, on el vaig deixar una mica enrere (per què va voler, jeje) i on vam entrar callejeant per la ciutat, amb la gent animant, semblavem braus pel carrer Estafeta de Pamplona. Hi havia gent de Tremp cridant-nos i empenyent-nos, que havien fet la de 10, i molta gent cridant força Tremp, visca el Pallars, ajudant-nos a arribar al final.

A la recta de meta, la Montse i el Blai donant-me l'últim alé, sprint final i arribada a meta. Pensava que havia fet menys d'1 35, però al final el crono el vaig parar a 1.35.04, arribant el 670 de 2407 arribats.
Bones sensacions, molt bones, vaig trobar-me molt còmode i vaig acabar-la bastant senser. Nembe. Supersatifet del resultat, els entrenos estant donant el seu fruit.

Arrbant a meta, sprint final

Felicitar al Manel, al Jordi, al Vikingo i al Seseras per la seva cursa, espectaculars, cadascú amb els seus objectius complerts, i també a la Sònia, karina i Prio, que va fer la de 10. I per suposat als que ens van acompanyar (Gemma, i els meus), fent d'aquest cap de setmana un d'aquells per recordar.

Aquí us deixo unes quantes fotos de finde en general.


De passeig per la gay-city

Amb la familia vikinga al complert

Sònia, Manel, Jordi a l'arribada

Com la de Copenaghe però a casa nostra

Ara descans i recuperació, demà sortida amb Charli per estirar cames i recuperar sensacions i dimecres sortida amb lo doctore, no se pas quina en vol fer la bèstia.

La propera la de Granollers, aquesta si que si, moltes ganes en tinc que arribi el dia.

Au Salut i kames.

3 comentarios:

  1. Jose,
    enhorabona... a Granollers ja has de fregar el 1:30... com t'apreto, jejeje!!!
    Bon control de ritme!

    ResponderEliminar
  2. 1:30? Si que apretes si. No se pas. A Granollers aniré a disfrutar-la al màxim, que aquesta en tinc moltes ganes. No et dic que no vull fer menys que la de Sitges... però el que tu dius son paraules major... Disfruta i fot-li gas a Tarragona. Sub 3 altre cop mestre!!!

    ResponderEliminar
  3. La sortida d'avui dilluns 15 de gener amb lo Puto Charli, serà recordada per molt temps, 10 km amb neu, per Tremp i amb una companyia molt especial. Millor sortir acompanyat que no pas sol i si es així com avui, a bon ritme, rient, gaudint del paisatge i amb neu,... bua, sensacional.
    Charli posat les piles que s'acosta Balaguer i Bcn.

    Ens veiem diumenge 20 a la volta als massos eh carnús!!!

    Salut i kames!

    ResponderEliminar