domingo, 30 de septiembre de 2012

OBJECTIU: MITJA DE GRANOLLERS



Fa molt temps, molt, que tinc ganes de fer una mitja d'asfalt. Per motius diversos, pel que em lliga amb la ciutat de Granollers, l'entreno d'aquesta tardor-hivern anirà encarat a la mitja per excel.lència. Pel que comenten tots el corredors que l'han fet, aquesta es una mitja especial, 10000 corredors aproximadament, que s'apilonen al centre de Granollers per tal de cremar l'asfalt de la capital del Vallès Oriental. De fet ja m'he inscrit, l'any passat vaig quedar-me fora de plaç i amb un pam de nas.


Ja fa dues setmanes, que encaro entrenos de 3 o 4 dies per setmana, alternant distàncies d'entre 10 i 15 km i d'entre 6 i 8 km, per poder assolir 1 hora 45 minuts, que es el temps màxim que vull fer, tot el que sigui baixar d'aquest temps serà un regal.

                                    Amb la vista posada en el 3 de febrer de 2013 a les 10:30 am


Després d'haver passat l'estiu fent Correpallars, i corrent pel Pallars, amb Manu, Charli i en solitari, l'objectiu està marcat.
No descarto provar-me abans a la mitja de Mollerussa o la mitja de Lleida, i fins i tot fent el Tast de Granollers, que bé a ser la mitja de la mitja, desde Les Garrigues fins a Granollers, i alguna que altra de 10 km per asfalt, però sempre amb la vista posada a la de Granollers, queden 125 dies per l'estrena a lo gran en una mitja, ara a entrenar, espero que em respectin les lesions i que mantingui intacta la il.lusió per fer-la!

"La Porxada"

Salut i kames.