sábado, 5 de enero de 2013

Entreno Marató Bcn '13

Ja hem començat, ja està aquí, ja no podem parar, la marató de Bcn 2013 a la cantonada, i la preparació en marxa.
Després de dos mesos agafant el to de l'asfalt, i de carregar les cames de quilòmetres, hem anat posant tirades llargues al cos i al cap, i per acabar l'any 2012 vam fer una última sortida amb l'Alvaro, quin tio, quina constància. Pujada a Sant Adrià i 3 més de regal, total sortida 22.

Amb l'Alvaro, en plena pujada
L'endemà tocava la Sansi de Tremp, o la cursa dels nassos, en un trajecte nocturn per la city completant 6 km a un bon ritme en 22 minuts, el resultat es lo de menys, l'important era acabar l'any en bona companyia, GRAN FAMILIA AQUESTA DELS TREMPRUNNERS!!

Per cert el Blai va fer la seva primera Sansi, amb la mami, molt bé xic, estàs fet una fera!!!!

Ho Ho Ho

Durant la setmana han caigut 3 entrenaments, dimarts, sortida de 10 per asfalt, sol com un mussol, i dijous sortida nocturna per Tremp amb boira i fred, completant una altra de 10 amb series i escales, i petadíssim.

Avui, amb lo Charli, voliem fer una llarga, jo amb lo meu entreno i ell amb el seu, m'explico. El meu es assimilar quilometratge llarg amb sortides de 20, 22, 25, 28... per tenir el cos arreglat a la batzacada de la marató, i el seu per fer el mateix que jo però amb el carro, quan mireu les fotos ho entendreu. I així ha estat, sortida de Pobla, fugint de la boira de casa nostra i cap a Aramunt, a un bon ritme, amb un dia preciós, i tornada cap a Pobla, passant pel Pont de Claverol i arrodonint la sortida per l'area, lo carrer Doran (el del riba), i altres fent un total de 21 km en 1 hora 49 minuts. He acabat senser, bastant senser, amb la sensació de poder fer-ne uns quants més. El Charli, no ha acabat tan senser, de fet no m'estranya, està com un llum, fer la marató amb carro, Juls i Biel. Si l'acaba Chapeau i si no l'acaba encara més motiu per estar orgullos. Quan acabavem la sortida d'avui ens hem trobat al Vikingo i al Doctor, on devien anar aquest parell, quina por!!!

El diumenge vinent, 13 de gener Mitja Marató de Sitges. Un altre entreno de qualitat segur. Ja us explicaré!!!

La sortida en imatges.

La boira a Tremp
Pujant a Aramunt
El duo sacapuntas
Per Aramunt
Mi carro me lo robaron
Aramunt vell allà dalt

Diumenge descans i dilluns una de 16 per començar la setmana i carregar piles per la mitja de Sitges


Salut i kames i Feliç 2013


2 comentarios:

  1. Amb aquesta constància no tindràs cap problema per fer un gran paper a la teva primera marato!
    M'alegra saber que estàs motivat. En aquests tres mesos que falten recorda que hi haurà alts i baixos, disfruta dels bons moments per estar ben fort mentalment per afrontar els dolents!
    Ànims!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies David. Venint de tu, me'l prenc molt seriosament aquests consells. Ens veiem a la carretera... Dimarts potser, sense anar més lluny. Salut i kames

    ResponderEliminar