martes, 16 de octubre de 2012

Una mitja i un tast!


Aquest diumenge es cel.lebrarà la 25ena edició de la mitja marató de Mollerussa, diuen que la més plana, però no deixen de ser 21 quilòmetres. La veritat no tenia pensat anar-hi, tenia la vista posada a la mitja de Granollers al febrer, però les coses s'han precipitat i com no m'engresco mai... Doncs apuntat! Que no em pasi res!!


La veritat es que crec que l'acabaré en 1h 45 minuts si tot va bé, si les cames responen i tot això, l'entrenament d'aquestes dues últimes setmanes, alternant en 3 o 4 cops per setmana intervals de sessions d'entre 10 i 15 km i 5 i 8 amb sèries està funcionant i em trobo bé, o sigui que l'objectiu serà aquest!
Anirem una bona colla de TrempRunners, Dr, Vikingo Llohan i Felip, de ben segur que ens veurem a la sortida i a l'arribada i prou, un altre nivell es clar, Alvaro, Alex  i un servidor, anirem entre 1'40" - 45", que es un regalazo!! Sort a tots.
Per anar escalfant les cames, ahir sortida amb l'Alex, que per ser suau deu ni do, 10 en 48 i dimecres, una altra suau amb l'Alvaro, i fins diumenge re!

La sortida d'ahir:
http://www.endomondo.com/workouts/100456313


I com no, despres del diumenge, setmana de relax, si s'acaba a Mollerussa merescudissima, o no i a fer el tast de la mitja a Granollers el dissabte 26, que a més per fer la cursa, servirà per fer una visita merescuda a la family que ja toca!
El temps d'aquesta l'encararé a baixar dels 45, ja veure'm com va i com em trobo despres del diumenge!


Salut i kames

1 comentario:

  1. Jose,
    crec que estàs per fer 1:40... només cal que t'ho creguis... entrenes a 5:00 el Km... en cursa un sempre està més motivat... jugate-la i surt a 4:45... jo t'acompanyo els primers 3Km... aguanta el ritme que et serà fàcil i a partir de la meitat intenta aguantar... pots! N'estic convençut... nomès t'ho has de creure i tenir una actitut desafiant amb tu mateix... si et falla la tàctica faràs igualment 1:45... que hi perds? Tens molt a guanyar!

    ResponderEliminar