lunes, 20 de agosto de 2012

CIRCULAR: ITV - ROC DE NERET - ROC DE GALLINER - ITV

Que fer un dia de molta calor al Pallars, tenim dues opcions, anar al Lago o bé a alguna de les piscines d'algun poble de per aquí a la vora.... Doncs no, avui no, desafiant la calor, la humitat i temptant a la sort, sortim amb Manel desde la Itv direcció Roc de Neret... ja se sap, pujada trallera, amb el Lorenzo picant a l'esquena i amb la dificultat afegida de la humitat. Mitjà hidratació en la pujada, i entrada a la part de dalt del Roc per la part de sota de les casetes, just abans trobem un boscall que si no fós per la temperatura haguéssim pensat que estava gelat...
Després un cop a dalt, ens refresquem una mica, quatre fotillos de rigor, sempre pilles una perspectiva diferent que l'última vegada que vas pujar no vas trobar.

                                                    Una ofrena natural al Gran Sant Corneli
                                                    A aquestes Salomon els hi queda un TBO

I des d'aquest punt, baixem direcció Galliner, molt tècnica la baixada, exquisita, ens ho hem passat teta, ni una caiguda, moltes rascades però molt divertida.

                                              Com baixa la bèstia, en zig-zag o com sigui...

Per aquí s'ha baixat

L'encreuament

Les punyeteres antenes anant a Galliner

                                                   - En plena pujada a Galliner, buf buf buf -
                                               - Dalt del Roc de Galliner, Lo lago, Espectacular -

I baixada final a un ritme trepidant, sense dir ni ase ni bèstia ens plantem a l'Itv, final de la sortida, si no fós per les fotos i pel repostatge, l'haguéssim fet en 1h i 35 minuts aprox, però hem trigat una mica més en completar aquesta circular d'onze quilòmetres, aquí teniu l'enllaç de la sortideta:
http://www.endomondo.com/workouts/83706591

Gràcies Manu.

Salut i Kames

2 comentarios:

  1. Et va la marxa....pero vigila amb ki tajuntes perque Manu no en te mai prou!!!
    Hem de quedar.....pero per fer un mojito al kiosk!!!

    ResponderEliminar
  2. Jajaja. Si clar, el tio o li dius para o t'aniquila. Tranqui, que ja se per on vaig, ara ja el se frenar... Quan vulguis fem una altra excursioneta divertida de dia o de nit, pel monte o pel quiosc...

    ResponderEliminar