lunes, 4 de febrero de 2013

MITJA DE GRANOLLERS '13

Ara fa 5 mesos, vaig proposar-me el repte de fer la Mitja de Granollers. La mitja més important d'Espanya, la que més gent porta i el motiu era poder fer-la amb dignitat. Com ja sabeu, son molts els motius que em lliguen a Granollers, vaig estudiar a un pas d'aquí, vaig viure un estiu quan era jove i practicament un any mig ja de grandet. A part de fer-la amb dignitat, l'altre motiu era fer-la per la meva germana, una lluitadora nata, que mai dona el seu braç a torcer, lluita més que ningú, qui sap si una altra persona ho hagués fet com ho està fent ella, molts ja sabeu la història (post trencavides-trencacames). I com no podia ser d'una altra manera, la familia ens vam volcar en l'event. En Sergi, la Sònia i ma cunyat (Juli), van fer el quart de la mitja, jo la de 21, la Montse, el Blai, ma mare i ella la van fer d'una altra manera, però tots fent pinya, un gran equip la meva familia.

Força Nena

La cursa en si, pel que fa a sensacions no em va anar molt bé, no em vaig trobar còmode en cap moment cursa, molt de vent i fred al principi i molta calor al final, total, 1 hora 35 minuts 36 segons, entrant en la posició 2117 de 12500 participants, no vaig poder baixar el temps com pensava que ho faria, però no passa res, el motiu i l'objectiu estaven més que complerts.
Els temps per trams van ser 22 minuts als 5km, 45 m als 10km, 1 hora 8 als 15 km i 1 hora 31 als 20km. No està malament per això.

Just abans del tret de sortida amb en Manel

Vaig pecar de canalet, quan vaig inscriurem a la cursa, allà a l'octubre, no sabia res de calaixos, de temps, ni res per l'estil, tot plegat començava aleshores a fer-ho, i es clar, vaig sortir amb el mogollon, però ben acompanyat de ma cosí Manel, que per cert, va fer un carreron. La resta de la cursa, vaig intentar agafar el ritme bo, que no va arribar mai, vaig intentar agafar el globus d'1 hora 30 minuts, ni veure'l, vaig córrer sol tota la cursa, no em vaig poder agafar a cap grup, i els últims 4 km, es van fer llarguíssims, fatigat, però això si, amb la gent que animava volcada amb els corredors, semblavem ciclistes pujant el tourmalet, o l'Angliru, brutal, molt a sobre nostre, fent estret el carrer, cridant-nos pel nom, per Tremp, tots ells em van portar en volandes al final. Casi a meta vaig veure la Montse, el Blai, el Sergi, les Sonies, i el Juli, puny a l'aire, última empenta i meta. Per mi, mal crono, però com he dit, no era el dia, no se per què però sabia que seria així. Podria posar alguna excusa, però no ho faré, no toca. Ara les vistes posades en la mitja de Balaguer i la mitja de Cambrils, no vull deixar de pensar que en GRAN objectiu es la Marató de Barcelona.

No voldria acabar el post sense felicitar a tots i cadascun dels corredors dels TrempRunners que varem participar ahir, una marea groga que va envair els carrers de Granollers, i que van gaudir d'aquest espectacle, dins i fora.

Una petita porció d'un gran pastís

Ara a recuperar, i a entrenar de valent, estem a un mes i escaix de la Marató de Barcelona, l'OBJECTIU.

Aquí us deixo unes quantes fotos del finde a Granollers:

Recollida de dorsals i obsequis. Quin lio

A mig quilòmetre de meta. Go Go Go

L'elegància del Manel. Gran cursa cosinet.

El trio Calatraba. Sònia, Sergi i Juli. Quina estrena TR

Fa 12 anys la mitja era d'anar i tornar, i la gent vol que sigui així altre cop, m'hagues agradat creuar-me amb els guanyadors i animar-los. Brutal aquesta foto. El Sergi Farré la va córrer al 2000 i també el va animar.



Salut i kames. Fins la propera !!!!!!!!!!!!

4 comentarios:

  1. felicitats Jose !!!! pel que expliques va complir el teu objectiu i t'animo a complir-ne molt més !!! molt ànims !!!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Mercè! Si objectiu complert, no ho dubtis, m'hen queden uns quants més!!! Una abraçada. SMKS

    ResponderEliminar
  3. T'has de sentir orgullos de tot el que has fet en aquestos últims mesos.Jo al contrari que tú , penso que vas fer una gran mitja doncs les condicions no eren les millors pel tema calaixos , vent , etc.Si continues com fins ara segur que aconseguiras tots els teus objectius.Anims i a continuar que Barcelona cada cop es més a prop!! cuidat!!

    ResponderEliminar
  4. Gràcies Sergi. Mirat fredament, passat els dies no està malament, tota la raó, però tenia posades unes fites i no van ser. No passa res. A la propera millor, sinó a la següent. l'objectiu veritable es la MARATÓ DE BARCELONA. Aquesta es la fita.
    Gràcies crack

    ResponderEliminar