sábado, 27 de octubre de 2012

EL TAST DE GRANOLLERS. 10 KM EN FAMILIA


Cap de setmana cap a la capital del Vallés Oriental, per fer amb el cunyat i el nebot, el tast de la mitja, una cursa de 10 km per anar agafant la forma i per tastar el que serà la part final de la mitja del febrer.

Amb lo Juli i el Sergi, matinem una mica, per anar a fer un esmorzaret i compartir opinions del que teniem intencions de fer en el dia d'avui, es a dir, que coneixent-los, a les 08:00 en peus per fer la cursa a les 10:30 hores.
Escalfament a La Garriga amb aquest parell, que ni ha un fart per aguantar-los però que son un fart de riure constant.
 
 Abans de la sortida, ànims i nervis i un fins ara i que vagi bé... Tret de sortida als 2150+/- corredors i cursa rapidíssima.

 
 A un ritme de 3'50" fins al quilòmetre 3, i flipant de lo ràpid que anava la cursa, per moments pensava que arribaria amb 35 (il.lús), però cap al quilòmetre 4 he agafat un ritme bó, de 4'10", que no he deixat fins a creuar la linea de meta.
Primera cursa de 10 per asfalt, primera cursa fora de terres lleidatanes, i el llistó alt per la propera, he arribat bé de cames, de cap i de cardio, estic satisfet, els entrenaments han donat el seu fruit.

L'arribada, 41:06

La cursa ha anat així: http://resultats.championchip.cat/resultat/individual/eid/190/p/256

El trajecte: La Garriga - Granollers
 
                                                    Que bé que ens ho em passat, quin trio!

PD: Això va per tu Sergi, si un entrena, arriba bé, si entrena bé, arriben els resultats, si no entrenes arribes com avui, fós i a punt de plegar a mitja cursa, o sigui que posa't les piles que ningú regala res... (jejejeje), si no fós per ...  el teu pare fa un tiempazo avui!!!

Salut, Kames i fins la propera... ja tenim 2 TrempRunners més al sac!!!


3 comentarios:

  1. toda la razon, para la proxima estare mas preparado, la culpa son de los examenes... te espero para la mitja de granollers a tope!

    PD: todavia tengo flato.

    (gmail de mi padre que yo no tengo)

    ResponderEliminar
  2. Jose,
    gran temps... 41 minuts encara que piqui avall és un gran temps... et fot pressió... tens a l'abast de la ma baixar de 1:30 al febrer... aixé que a currar, a entrenar i sobretot, creu-te que ho pots fer... si jo vaig ser capaç tu també pots! Ara ja saps que la segona meitat pica avall!
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  3. Ostras David... 1'30"? La veritat es que ganes de motivar-me no et falten, i a mi ganes d'assolir nous reptes tampoc, et diria que amb 1'35" em comformaria, però diras que soc conservador... jejejeje... Entrenar, ho faré, i creureu també, treballaré de valent aquest hivern... Merci pels ànims.

    ResponderEliminar