miércoles, 23 de mayo de 2012

Al mal temps, bona cara...

Des de l'entrada a les carenes no havia tornat a escriure res, i motius no me'n faltaven, però entre una cosa i una altra, no he pogut, moments díficils de la vida de vegades t'impedeixen fer el que vols o el que t'agrada. Mica en mica anirem agafant el to. Això espero...La vida es així.

Malgrat tot lo dolent...no he deixat de fer allò que m'agrada, que es l'esport, i com que tenim aquí mateix la Caminada "entre nogueres", de Pont de Montanyana a Tremp (Claramunt, Eroles, Claret i Tremp), el proper dissabte 26 de maig, juntament amb el Manel,(Charlie s'ha cagat... jajajaja), farem la segona de l'any, i he anat fent algun que altre entreno per no perdre la forma i per recuperar-me plenament de l'aquiles, a veure com anirà, físicament em trobo bé i crec que recuperat.


                                                   Pujada de Claramunt a Pleta-verda
                                                                       Claramunt


Una d'elles va ser la de comportes de l'altre dia, la que vaig aprofitar per fer unes fotillos que el paissatge s'ho valia.


                                                                       ...Llibertat...

No voldria tancar l'entrada d'avui sense comentar-vos la noticia del dia, una bonauna bona notícia, dins de totes les dolentes, doncs ja va bé que ens vagin alegrant una mica que va molt bé, però no us ho comentaré, si voleu saber que es, mireu lo blog del Charlie, campbasepallars.blogspot.com , i comproveu-lo vosaltres mateixos.... Fantàstica notícia, permeteu-me ser egoista, em fas molt feliç Charli!!


                                                               (un robado, jajajaja)



Salut i cames!

2 comentarios:

  1. Lladregot!!!!
    Com tu dius,me rajat per les "nogueres",pero tranki que tinc ganes de pillarte i fotremos mano-mano bones patejades.
    Queda pendent anar a fer una sortideta estival d´alta montanya on xalaras com fa vint anys.
    Algun dia digitalitzare les fotos i les fotre al blog,tu estas igual cabró!!!!
    Pepowa disfruta el dia a dia que tots tenim mals moments,pero tenir ilusions ,i esar aprop no té preu.
    Som uns privilegiats.
    Al tanto amb Manu!!!!!
    Abrasada!!!

    ResponderEliminar
  2. Lladregot de bona fé, com en Robin Hood... Ja penjaré la crònica de la matada del dissabte... portaré una corda per anar engaxat a Manel...

    No tens collons a penjar les fotos que dius... jo no en tinc cap, o sigui que, ja me les passaras per privat... jajajjaja...

    Salut i cames...

    ResponderEliminar