lunes, 6 de febrero de 2012

Sant torne'm-hi!

Després d'una setmana freda, gelada, siberiana, encarem aquesta amb una altra siberiana a punt de tocar casa nostra i amb un vent emprenyador, molt emprenyador, que no per que molesti deixare'm de fer el que ens agrada.


Avui sessió de 15 quilòmetres pels voltants de Tremp i fent la volta de Palau. El vent fufava fort a l'últim tram de l'entrenament, però no ha impedit la primera sortida de la setmana.
Aquesta, com la tenim lliure, sortideta pel matí, quan el peque es a l'escola, es a dir, que si algú s'apunta per estirar cames, per fer alguna altra ruta que ho digui!




 Ah i segurament, dimecres Sant Corneli. Que amb la rasca que fotra, es pujarà ràpid per no quedar glaçat!!!

Salut i cames!!

2 comentarios:

  1. mestre,aquesta setmanana no puc,si pots la ke bé fem un sancorneli i mos posem al dia.disme algo per aki mateix si pots,cuideus!!

    ResponderEliminar
  2. La setmana vinent vaig a currar per la tarda, si vols anar algún matí diga'm-ho i endavant. Si estem abans de les 12:30 a casa perfecte, ja que el petito surt de l'escola a les 13:00, li diré al Manel el dia que et vagi bé a tu i si us va bé a tots sortim de Pobla a les 08:30... Que et sembla. Ja posaras tu el dia.

    Apa. Salut i cames!!!

    ResponderEliminar