viernes, 17 de febrero de 2012

Per fi el bon temps!

Ueee!

Despres de passar dies amb l'onada de fred siberià, comença el bon temps, i per fi amb Btt per començar la temporada. Una volta dura però molt i molt agraïda, despres de tant dies sense agafar-la. Pujada a Santa Engràcia i volta per Salas. Que bé que vaig trobar-me, suposo que els entrenaments de running han ajudat una mica a l'estat físic.


Avui volta de running pel Camí de Palau per estirar cames, 10 km a un ritme suau per estirar cames.
Amb videos de motivació com el que us deixo es difícil no sortir a córrer o a donar un tomb amb bici.
Ara si, comença la temporada pura i dura, no es que no m'agradi córrer amb fred, de fet he sortit practicament tot l'hivern 3 o 4 cops per setmana, però la bici, la veritat, la tenia aparcada, aquí tot fa pujada o baixada, i les baixades amb fred... buff, admiro a tots aquelles amants de l'esport del ciclisme en general que surten cada dia, desafiant el vent, el fred i la pluja, jo de moment no tinc pebrots a sortir amb el temps que feia, sóc més de caloreta. Això si, no descarto un entrenament betetero pel proper hivern per no perdre la forma.


Salut i cames.

3 comentarios:

  1. Veig que ets molt optimista.... aixó de bon temps és força relatiu....
    Tot i que aqest sol fa justicia, les temperatures no acaben de pujar.
    Però, des de casa, t'animo a sortir a pedalar!!!!
    Una abraçada,

    ResponderEliminar
  2. Si dona si, bon temps... Despres de passar tants dies sota zero, el que tenim ara es com diria la meva avia "Agua de mayo".
    Gràcies pels ànims. Per cert, ja he fet alguna de les teves tapes, la propera t'envio la foto!
    Un Smuak

    ResponderEliminar
  3. No diuen que fa mal temps... es diu que anem mal vestits... que fotrien els ciclistes gallegos o asturians... Així que no hi ha excuses... bona roba i a correr-pedalar o el que convingui!

    ResponderEliminar