miércoles, 25 de enero de 2012

Mal de tot.

Mal als bessons, mal als isquios, mal als tornells. Això es el que tinc despres de 175. No arribaré als 300, això ja ho sabia la setmana passada, però avui, despres de fer-ne 13, noto que estic força carregat. Demà segurament descansaré i deixaré pel divendres i pel cap de setmana els 25 que queden pels 200 i així donaré per finiquitat el repte. A -100. Però es el que hi ha, no s'hi pot fer més. No hi ha volta de fulla, no podrà ser i ja està.
Ara toca recuperació física i l'anímica la deixo per al vespre que de ben segur que el Barça m'ajudarà a pujar la moral.

Salut i cames.

4 comentarios:

  1. Pepe,
    segurament has sobrecarregat massa... t'aniria bé fer algun dia de BTT suau... recuperaras millor! Correr casi cada dia quan no tens costum é massa per les cames!
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Ei David!!
    Segurament que si, he sobrecarregat. Suposo que amb una mica de descans marxaran tots els mals. Ara ja he baixat el ritme, no surto cada dia, 4 o 5 cops per setmana la setmana que més, i tampoc faig tans quilòmetres. Piano piano crack.
    Aviam si podem quedar un dia de la setmana que ve per la tarda i que sigui una cosa suau que estas més fort que un miura.
    Gràcies nen.
    Salut no en falti.

    ResponderEliminar
  3. es que ets molt bruto...pero joder ja es un record lo que has fet.
    a veure si fem uns kilometros per fer una calsotada al hort de fede!!!

    ResponderEliminar
  4. Amb el vent que fot la calçotada difícil, els quilòmetres quan vulguin nen!

    Salut i cames

    ResponderEliminar